Nagellacksborttagning från Trind

Jag har testat en hel del nagellacksborttagningar från flera olika märken. Oftast budgetmärken som Depend och Gripen, och därför bestämde jag mig för att köpa en lite dyrare borttagning den här gången!
Det blev den här från Trind. Den är extra mild och har gjort undervärk med mina nagelband! Förr sprack dom och var riktigt torra hela tiden, men nu är de problemen helt bortblåsta och har vart sedan jag började använda denna! Något annat riktigt bra är att den typiska borttagningsdoften förvandlas till en mjuk vaniljdoft när den kommer i kontakt med huden!
Det enda negativa är att öppningen till flaskan är väldigt stor så det är svårt att kontrollera hur mycket som kommer ut. Annars är den väldigt dryg och en bomullstuss räcker ofta till en hel hand!
 
Kostar 79 kr på t.ex. Grand Parfymeri.

Värmeskydd fullt av alkohol!

Som några kanske minns försökte jag mig på att testa balsammetoden för nått år sedan (här finn en bra beskrivning av vad det är). Då vad jag tvungen att hitta ett värmeskydd som var godkänt av metoden, och det blev det här från Schwartskopf: got2b Guardian angel 220 heat protection.
 
Problemet är bara att sufaterna och silikonerna i de här värmeskyddet ersatts av alkohol! Håret blir strävt, tovigt och svårstylat. De enda positiva är att det doftar gott. Stor tumme ner!

After sun

Innan jag åkte till Grekland i år har jag faktiskt aldrig ägt någon after sun! Så jag började med den här budgetvarianten från Nivea bara för att förstå grejen.
Och... jag fattar fortfarande inte riktigt grejen. Varför inte bara ta vanlig body lotion? Det återfuktar och svalkar minst lika bra. Den enda skillnaden skulle i så fall vara att den "lugnar huden", vilket jag inte riktigt vet vad det innehär. Haha, bra där!
 
I vilket fall en prisvärd lotion! Den luktar gott och är dryg.

Victoras Secret på Grand Parfymeri

Ifall någon missat det har Grand Parfymeri tagit in Victoras Secret's bodymists och body lotions i sitt sortiment! Är det något ni är intresserade av, kila dit! Både mist och lotion kostar 119 kr/styck.

Healing Volume

Volymserier. Funkar de någonsin? Denna sägs öka hårstråts storlek med 60 %. Det märker jag inte av alls - men jag är ändå inte besviken på serien.
 
Precis som Healing Strength-serien gör denna serien håret silkeslent. De håller sig dock inte lika bra från tovor. Volym tycker jag inte att jag får mer än vanligt, i alla fall inte i hårbotten. Håret i sig kan möjligtvis bli lite tjockare än vanligt i längderna, men det är ingen wow-faktor. Kan tänka mig att man måste köpa de andra produkterna i serien för att uppnå maximal effect. Får se om jag införskaffar någon senare.
 
Trotts att jag inte upplever att jag får mer volym så tycker jag om serien. Håret känns mycker friskare än med billigare schampon och balsam!
 
Köpte både schampot och balsamet för 199 kr under Lyko's kampanj. I vanliga kostar de 209 kr/styck.

Healing Strength

När jag läser på baksidan av flaskan får jag intrycket av att den här serien är till för gammalt, livlöst hår. Mitt hår stämmer inte in på den beskrivningen, men ändå älskar jag det!
 
En liten klick av schampot räcker till hela håret. Det löddrar lätt och luktar gott - nästan lite för starkt. Balsamet är inte lika drygt men det behövs inte mer än vanligt. Efter duschen luktar håret nytvättat hela dagen. Men det bästa är att det blir heelt silkeslent! Det tovar sig inte innan nästa dusch och fingrarna glider lätt igenom håret. Trotts att det är babylent så blir det inte flygigt och lätt i vinden.
 
Kanske återkommer när jag använd serien ett tag, hittills har jag bara tvättat håret med den fyra gånger. Men - riktigt nöjd än så länge!
 
 
Köpte både schampot och balsamet för 199 kr under Lyko's kampanj. I vanliga kostar de 209 kr/styck.

L´anza's schampo och balsam

Eftersom Lyko.se har jättemycket kampanjer på shampo och balsam bestämde jag mig för att slå till. Har hört mycket bra om L´anza' produkter innan, därför valde jag just de märket. Kommer lägga upp reviews på både Healing Volume och Healing Strength serien!

Gulaktig guld

OPI's NL B33 Up Front & Personal
 
Har haft det här lacket länge men har inte tyckt om det. Förstår inte varför, det är ju hur snyggt som helst!?

Skydda dig från solen!

Till Greklandresan köpte jag det här solskyddet från Nivea, och jag är helt såld! Finns det nått värre än att komma upp från ett salt medelhav och lägga sig i solstolen med sandkorn här och där? För att sedan dra upp sin flaska med varm, geggig solkräm och peela in sandkornen i huden? *
Om du, precis som jag, hatar det, så är det här solskyddet för dig!

Sprayen liknar en hårspray - ett jämnt, tunnt lager. Den kyler ner och geggar inte alls. Himmelriket på sandstranden! Kostar 119 kr på t.ex. Ica och Kicks.

Rakblad då?

Något som faktiskt är viktigt för en bra rakning är rakbladen! Är det något man ska unna sig är det ett par riktigt bra sådana. Jag har länge kört på Venus Embrace, men bestämde mig för några veckor sedan att testa den nya Venus Olay. Jag har inte varit missnöjd med Embrace alls, tvärtom. Den glider lätt längs med benen och lämnar inga hårstrån kvar. Dessutom har jag använt blandet på bilden i ungefär tre månader och det kommer antagligen kunna användas minst en månad till! Toppen!
 
Men jag vill ändå hylla Olay. Jag använde dessa i Grekland helt utan rakgel, istället blir det som en seg gegga över benet som fungerar precis lika bra. Efteråt låter man bara geggan torka in så blir benet lent. Ett perfekt reseblad! Bladen är ungefär lika vassa som på Embrace. Dock har jag ju bara använt Olay i några veckor och vet inte hur länge "puffarna" kommer hålla, men de funkar bra än, efter ungefär 5 helkroppsrakningar. Så hittills rekommenderar jag dom starkt - både Olay och Embrace!

Rakgel - Eldorado vs Gilette

Det senaste året har jag använt Gillette Venus ragel Lavender Kiss, och har inte vart stormförtjust i det. Man måste ta flera omgångar på varje ben och det rinner lätt av om man är blöt. Dessutom ger den en väldigt sträv känsla efter rakningen. Det doftar inte heller speciellt gott enligt mig, men smaken är ju som baken!
De bästa med detta rakgelet är förpackningen. Den känns riktigt lyxig! Dock har den inte rostfritt material i botten, vilket är lite mysko när den ska stå i duschen? I vilket fall tycker jag inte detta rakgel fyller sitt syfte! Och med tanke på att de anses som ett av de bättre rakgelen blev jag riktigt förvånad när jag jämföde det med en riktig budgetvariant...
 
Eldorados egna! Tycker det slår Gillettes rakgel med hästlängder - både i pris och kvalité. De räcker med en liten klick till varje ben och det sitter kvar tills man är där med rakhyveln. Känslan efteråt är inte alls lika sträv, faktiskt så är även själva skummet väldigt mjukt och skönt. Det doftar typisk parfymdoft.
Det enda negativa är att förpackningen inte är rostfri någonstans, så man får förvara den torrt. Men det är väll produkten som ligger i som räknas?


Gillettes kostar ungefär 40 kr
Eldorados kostar ungefär 20 kr
 

RSS 2.0