Mac: Kids helping kids

Förresten, när jag ändå var och köpte min fantastiska kit från Mac passade jag på att köpa julkort från deras välgörenhetsorganisation "kids helping kids". Dessa kort är målade av barn med aids/hiv och pengarna går direkt till aids/hiv-drabbade barn. För 12 kort fick jag ge 80 kr och de fanns även kort i större storlek för samma pris. Kanske julens goda gärning? Det är ju faktiskt årets julklapp!

Min Mac har fått internet!

För er som inte hängt med har min dator inte kunnat komma åt internet här hemma på tre månader. Har alltså haft en dator för 10 tusen som bara stått och dammat. Men nu funkar de äntligen! Så himla skönt!
 
Sitter just nu i sängen och leker med ett nytt redigeringsprogram: Pixelmator. Ganska likt Photoshop, fast med mindre funktioner och till ett mycket lägre pris. Har inga andra bilder än webbcambilder på den här datorn, så det är lite tråkigt. Kollar mest in de olika penslarna, effekterna (riktigt roliga effekter!) och lär mig nya kortkomandon och sånt. Inget avancerat, får se om jag orkar gå all in i dehär programet senare. Förstår inte hur man smidigt gör enkla grejer, tillexempel ändrar kontrast..

Handkräm + handskar = ja!

Har sovit med den här handkrämen från Atrix på flera nätter i rad. Dränker i stort sett händerna i krämen och drar på mig ett par plasthandskar som jag sedan tar av mig när jag vaknar. Vet inte om det är krämen eller handskarna som ger effekt men det fungerar i alla fall. Och eftersom man måste ha så mycket kräm är det ju toppen att den är så billig. Endast 29 kr på t.ex. Hemköp! Toppen nu inför vintern.

Cherry Culture

 
Har sedan länge velat ha produkter från NYX, men de säljs ju knappt här i sverige. Dessutom är det svårt att få tag på roliga China Glaze-nagellack i vårt avlånga land. Den här sidan säljer både NYX och China Glaze-produkter billigt! Och en hel del andra märken såklart, men i min beställning på 12 produkter fanns nästan bara NYX och CG. Det tar 7-14 dagar för paketet att skickas över atlanten, längtar såå!
 
Och passa på att beställa NU! Som ni ser är det Thanksgiving sale fram till den 1 december. Min beställning inklusive frakt gick på 53 dollar, det vill säga ungefär 347 kr. Så in och shoppa loss mina vänner!

Lipstick Dark Deed

 
Behöver jag ens säga något mer? Det är perfekt! Här har jag bara lagt på läppstiftet slarvigt över den slarvigt lagda läppennan. Har alltså ingen läppenna under själva läppstiftet här och som ni ser är färgen ändå intensiv och stark. Med läppennan under höll färgen hela förmiddagen även när jag hade superdupertorra läppar, men det blev lite fläckigt.
 
Hela kitet får definitivt 5/5 i betyg. Lyxkänslan är hög, kvalitén på produkterna är bra och ärligt.. priset är inte högt för tre fantastiska produkter och en snygg näcessär.
 
Ska snarast köpa en ny laddare till min kamera!

Lip Pencil Vino

Haha, så här "snyggt" blev det när jag försökte applicera läppennan spegelvänt i webbcameran.
 
I vilket fall tycker jag pennan fyller sitt syfte: den håller läppstiftet på plats. I vanliga fall tar jag pennan över hela läpparna men eftersom jag bara gjorde det för demonstration struntade jag i det. Tycker inte färgen på läppstiftet blev mer intensiv av läppennan dock, möjligen lite i så fall, men läppstiftet är väldigt intensivt även utan pennan. Ska du inte ha det en hel dag är det inte nödvändigt att måla hela läpparna med läppennan utan det räcker med att bara måla kanterna.

Cremesheen Glass Art of Seduction

Ett perfekt nude läppglans med lite skimmer. Luktar fantastiskt och känns återfuktande och mjukt på läpparna. Satt även förvånansvärt bra i flera timmar!
 
Fotografierna är fortfarande tagna med min Mac.

Det vackraste jag sett

Är det här kitet från Mac's limited-edition kollektion stroke of midnight.
Det kostar 480 kr på Åhlens och innehåller 
* Cremesheen Glass Art of Seduction
* Lip Pencil Vino
* Lipstick Dark Deed
* En liten näcessär 
 
Fotograferar fortfarande med min Mac.
 

Nya Vaselinburken?

Har knarkat Vaselin i några år nu och upptäckte att dom skaffat en ny design på burken! Bryr sig någon? Nej, kanske inte. Men alltid roligt med såna där småsaker (den till höger är alltså den nya).
 
 
Använder från och med nu en Macbook Air när jag fottar! Har inte heller något redigeringsprogram på datorn (än) så ni får nöja er med det här.. men tycker det funkar fint sålänge!

Tappat bort kameraladdaren

Har faktiskt en del av blogga om men eftersom laddaren till min kamera försvunnit puts väck (misstänker starkt min pappa för slarveri) så känns det inte alls kul :( Mobilbilder från en iPhone 4 har aldrig varit någon hitt och kommer aldrig bli. Så ja... vi får se hur det blir med bloggen, haha. Tänkte jag kunde påminna om att återfukta återfukta återfukta nu i vinter i alla fall, innan man flagnar bort.
 
Kramar!
 
EDIT: Kommer fotografera med min Macbook Air tills jag fixat en ny laddare.

RSS 2.0