Elf - så tycker jag!

 
Beställde hem dessa saker från Elf i början av december. Den 23 damp dom ner i brevlådan som en liten julklapp till mig själv! Har hört en massa bra om Elf och jag måste säga att det håller måttet även för mig!
 
Tyvärr förstår jag inte funktionen med Strippe brush. På Elfs hemsida står det att man kan använda den till både torra och blöta produkter, men jag håller inte med. De första jag försökte göra var att aplicera foundation med den, men då blev de vita topparna helt färgade av foundationen! Var tvungen att låta den dra i sminkborttagningen flera minuter för att få bort färgen, så det gör jag inte om. Dock fungerar den utmärkt som puderborste och den är gudomligt mjuk. För bara 25 kronor är den trotts nakdelarna hundra gånger värd sitt pris!
 
Eyeshadow C brush är det bästa jag köpt. På riktigt nu alltså, jag är helt kär. Det som förr tog lång tid och sällan blev riktigt bra tar nu några sekunder - och har hilltills blivit perfekt varje gång! Den är stor och hård med mjuka strån och den är riktigt lätt att både sudda ut ögonskugga och applicera den med. Jag är kär!! Köp den!
 
Defenitionspudret är mitt första transparenta puder så jag har inget att jämföra med, men jag har inte hittat några nackdelar hittills. Har ännu inte andvänt det till heldags-sminkning utan bara kvällssminkning, men de få timmar jag haft det på har det suttit bra och behållt mattheten!
 
Kommer absolut köpa elfprodukter i framtiden. Sjukt prisvärda produkter! Hela det här paketet kostade, med frakt, ungefär 170kronor. In på deras hemsida och shoppa på en gång!
 

Mirakellacket

 
Kan ni se vilken skillnad!? Nej jag har inget lack på naglarna!! Helt galet! Dessutom har dom inte skivat sig (vilket de brukar göra) och dom är riktigt hårda! Är helt galet nöjd som ni säkert förstår - jag har äntligen fått tillbaka mina stenhårda långa naglar! Har inte haft såhär långa naglar på flera månader, förr var dom alltid skylånga. Målet är att få dom så igen. Inget mer borttagande av nagellack tre gånger i veckan utan att vårda dom imellan här inte!
 
Så - köp Micro Cell 200. Det funkar fantastiskt bra. Jag har följt instruktionerna punkt till pricka i 2,5 veckor. Ska hålla på till nyår men då ska det på någon fin färg för att fira in det nya året.
Ha det bra!
 
(ignorera mina eksem, dom är omöjliga att få bort..)

Instagram

Älskar funktinen att man kan lägga in bilder direkt från sin instragram nu. Tänkte vi kunde kolla lite på mina instagrambilder!
Smögen i somras. Vi åkte en långtur med båten, mitt i resan tog oljan i motorn slut. Vi försökte hitta en öppen tapp (därför vi åkte till Smögen). Dock finns det ingen tapp i Smögen tydligen, så vi fick åka vidare till Hamburgsund i sisådär 10 knop, haha. Kul!
 
Fina ben jag hade i sommras. Har alltid så himla mycket blåmärken, har fem just nu. Ingen aning var jag får dom ifrån!
 
Hittade catwang några år försent och lekte med de. Här är från en fest i somras, har nog aldrig varit så full någonsin. Stryk nog, jag HAR aldrig varit så full någonsin.
 
När jag var på intensivkurs i Värmland åt jag lunch på Sibylla. Där pratade dom riktigt gorv värmländska och ajg förstod ingenting, men jag fick lökringar gratis i alla fall! Himla trevligt i små byar :)
 
Här är min pizza från förra veckan. Hade varit så himla sugen på pizza i flera veckor så när jag väl åt en var der rena himlariket. Gudars!!
 
Och så har jag köpt lösglitter från MUS. Ska ha det på nyår och sen ska jag köpa en vitt/ljust som jag ska ha till studenten. Waah fatta att jag bara har en termin kvar på gymnasiet...!?!?

Nu ska det bli helt och fint!

Mina naglar har blivit jättetorra och mycket ömtåligare sedan jag blev nagellacksfantast. Man sliter ju jättemycket på dom när man tar bort lacket minst 2 gånger i veckan liksom, hehe. Så har gått och skaffat mig detta. Det är tyskt så förstår inga reviews på det alls, men det ska vara en av de bästa produkterna för att få starka naglar! Så ni ska få se resultat vid nyår någongång. Och tills dess får jag inte använda några andra nagellack, ångest. Fast fuskade redan idag och testade mitt nya vita från OPI. Hehe. Såhär såg det ut, för övrigt:
 
Som ni ser har jag även klippt av en hel del på längden då det ingår i Micro Cell 2000-kuren. Haha hoppas verkligen det här funkar nu! Himla taggad i alla fall!

Hej jag heter Anneli, jag är...

...nagellacksberoende. Denna vecka har jag köpt dessa:
Lumene 10, red current - Isadora 630, Sweet violet - Isadora 746, Silk road - Isadora 747, Oasis - Isadora 605, Matte top coat - Seche Base
 

Alla kostar 69:- utan Seche Base som ligger något över hundralappen. Har på mig Oasis just nu och jag älskar den!! Men det bästa och mest värda köpet är nog ändå Seche Base. Ni kanske minns att jag bloggade om Seche Vite, som är topplacket från samma serie? Well, det är i alla fall de bästa topplacket i världen. Och vad jag upplevt hittills så är Base det bästa baslacket. Älskar att dom inte är gjorda i plast utan någon slags metall som känns väldigt lyxigt. Rekomenderar!

Plugg och svett

Idag har jag varit aktiv må ni tro! Efter skolan jobbade jag, sen gick jag till gymmet. Sen somnade jag tre timmar (men det behöver vi ju inte räkna med......). Sedan jag vaknade har jag finjusterat mitt arbete i Grafisk kommunikation samt gjort en jättestor och viktig del i mitt projektarbete, samt bokat ett snack med min handledare! Nu är det 10 kapitell i engelskboken som gäller innan jag kan chilla lite.
 
Men mh på tal om gymmet: tänkte ta benmaskinen, men den var upptagen så satte mig och cykla så länge.
När människan som vart på masiknen går av... ser jag... att han är helt genomblöt av svett på ryggen!!! Och han torkade inte ens av efter sig!! Tänk hur många sådana det måste vara som använder maskinerna varje dag egentligen. Så jävla äckligt. Euw.
 
Oxfilé till mitt projektarbete (som e en kokbok om någon inte visste), omnomnomn

RSS 2.0