Concealerborste från bdellium

Just nu är det 20 % rabatt på bdelliums sminkborstar på eleven.se - och dessutom ingen frakt!?
Har länge tänkt införskaffa mig en concealerborste och när den här kom ut för bara 32 kr slog jag till! Det är nr 936 från deras Pink Bambu Collection. Miljövänlig med skaft i bambu och hår i syntet. Eftersom det är sommar och jag sällan sminkar mig har den bara blivit använd en gång än så länge, men än är jag inte besviken! Mjuka övergånar och lena strån som inte rivs över huvud taget. En toppenborste!

Apotekets (och min) nya ansiktsserie

Foam Wash 149 kr
Daily Moisturizer 129 kr
 
Dessa två från Basiderm införskaffade jag idag! Har bara en hel drös med krämer för torr hy fastän jag inte ens har det längre. Ska testa dessa några veckor och återkomma, men tänkte tipsa om dom nu när man får 20 % rabatt om man köper två!
 
Tvätten tar bort överflödig olja och gör huden mindre blank. Den ska dock inte torka ut vilket är ett måste för mig då jag lätt får väldigt torr hud.
Krämen innehåller inte något fett utan återfuktar bara huden. Täpper inte igen porer. Gör huden matt. Dessutom har den spf 30 vilket för mig är toppen då jag länge tänkt köpa en solkräm för ansiktet! Varför inte blanda ner de i den dagliga hudkrämen? Toppen!
 
Första intryck (efter 1 användning): Tvätten luktar gott. Eftersom det är ett skum är den mycket dryg. Jag känner mig en aning sträv efterå men de försvinner snabbt när jag smörjt in mig. Krämen luktar mindre gott men känns riktigt bra på huden! Jag blev dock inte matt av den.

En annan foundationborste

Har ju sedan tigidare Somkey Eye brush från KICKS professional brush-kollektion. Förra veckan införskaffade jag mig en till - Foundationborsten! 
 
Först och främst: den är ursnygg! Den är något mindre än de flesta foundationborstarna, men är samtidigt något tjockare. Håren sitter tätt, tätt och är riktigt tunna. Gjorda av syntet och kan därför tvättas med tvål. Len som en hudtass. Efter att ha använt den två gånger är jag supernöjd - den lämnar inte streck, rispar inte alls mot huden och suger inte upp foundationen. Högsta betyg!
 
129 kr på Kicks.

Bronzing?

01 Golden

Jag har aldrig tidigare ägt en bronzer. Denna från Maxfactor köpte jag i början av sommaren under en kampanj på Åhlens för 99 kr. Bronzern har ett visst skimmer i sig vilket gör sig fint på torr hy. På min feta panna funkade det dock inte alls, så sen dess har jag endast använt det till conturing. Blir inte allt för brun till min bleka hy utan smälter bra in. Eftersom jag inte har någon tidigare erfarenhet kan jag inte göra en speciellt utförlig rewiev, men för 99 kr tycker jag det var ett bra köp!

elf Stripple Brush rewiev

Köpte ju den här brosten från elf i vintras. Den kan användas till både flytande och torra produkter, främst till för foundation.
 
Efter åtta månaders användande får den en stor tumme ner. Eftersom att det är så få strån i borsten blir resultatet nästan prickigt med flytande foundation. Den tar heller inte upp puder bra. Skaftet trillade av efter bara några veckors användande (som ni ser på bilden har jag limmat ihop denn) och själva borsten är ojämn och stråna stripar. Svår att få ren.
Den är väldigt mjuk i alla fall, men några andra fördelar kan jag inte se.. möjligen priset då (man får absolut inte mer än man betalar för..).
elf Stripple Brush, 20 kr.

Gör din mineralfoundation flytande

Efter att ha spenderat alldeles för mycket tid i solen utan solskyddsfaktor blev jag totalt genombränd i ansiktet för någon vecka sedan. Att ha en foundation i puderform i ett flagnande ansikte är inte direkt en hit...
Så, jag blandade helt enkelt min foundation med min ansiktskräm och vips fungerar den som en återfuktande, flytande foundation! Perfekt!
Tikei mineralfoundation P2 + L300 intensive moisturizing face cream
 
Tyvärr satt det inte alls lika bra och blev kakigt efter några timmar. Men det funkar bättre än inget!

Rainbow challenge

På Youtube går det just nu runt en challenge som går ut på att visa upp produkter med regnbågens alla färger! Tycker det är ett roligt påhitt så jag hoppar på trenden.
 
Röd, Eos Lip balm Summer firuts (väl använd)
 
Orange, Lanza's Collection Healing volume
 
Gul, Tikei Concealer Yellow
 
Grön, Smasbox Primer Photo finish color correcting
 
Blå, Isadora Wonder nail Cloud 763
 
Violett, Maxfactor False lach effect fusion Volume & Strengt

RSS 2.0