Rakgel - Eldorado vs Gilette

Det senaste året har jag använt Gillette Venus ragel Lavender Kiss, och har inte vart stormförtjust i det. Man måste ta flera omgångar på varje ben och det rinner lätt av om man är blöt. Dessutom ger den en väldigt sträv känsla efter rakningen. Det doftar inte heller speciellt gott enligt mig, men smaken är ju som baken!
De bästa med detta rakgelet är förpackningen. Den känns riktigt lyxig! Dock har den inte rostfritt material i botten, vilket är lite mysko när den ska stå i duschen? I vilket fall tycker jag inte detta rakgel fyller sitt syfte! Och med tanke på att de anses som ett av de bättre rakgelen blev jag riktigt förvånad när jag jämföde det med en riktig budgetvariant...
 
Eldorados egna! Tycker det slår Gillettes rakgel med hästlängder - både i pris och kvalité. De räcker med en liten klick till varje ben och det sitter kvar tills man är där med rakhyveln. Känslan efteråt är inte alls lika sträv, faktiskt så är även själva skummet väldigt mjukt och skönt. Det doftar typisk parfymdoft.
Det enda negativa är att förpackningen inte är rostfri någonstans, så man får förvara den torrt. Men det är väll produkten som ligger i som räknas?


Gillettes kostar ungefär 40 kr
Eldorados kostar ungefär 20 kr
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0