Bilder från partyresan

Bästaste partyresan på Kos i Grekland med finfinaste resekompisarna. Vi har festat vaarje kväll, solat heela dagarna och ah, det är typ det vi gjort. Himla kul i alla fall!

Första kvällen drack vi jättefestliga partydrinkar. Min är en Banana Colada!
Finaste resekamraterna första dagen, bleka <3

Sol och bad i medelhavet är bäst!!
Hela gänget igen! Minus mig.

Och här är en av våra favoritresturanger fast med en jobbig servitör.
 

OPI:s nagellacksuttunnare

Köpte det här mirakelmedlet (?) från OPI för ett tag sedan. Är väldigt varierande pris på den här, så kolla runt lite innan du besämmer dig för var du ska köpa den. Priserna ligger mellan 120-170 kr. På Grand Parfymeri kostade den 140 kr.

Testade den på mitt toplack från Seche, som börjar bli lite segt efter ett halvårs aktivt användande (helt sjukt att det inte är slut än!). Den här bilden visar hur segt det var innan jag droppade i några droppar av nagellacksuttunnaren.
Var rädd för att lacket skulle bli sämre, men tror inte det blivit det. Vet inte riktigt vad jag tycker om produkten... kan inte avgöra om det faktiskt blivit någon skillnad eller inte? Tror nog jag kan ana att det är lite mindre segt. Kan ha att göra med att lacket inte var supersegt från början. Dessutom kanske det funkar bättre på vanliga lack och inte top/bas/vårdande lack. Ska återkomma när jag testat de på ett riktigt segt lack!

Matta naglar med hjälp av ånga!

Isadora 630 "Sweet Violet"
Här ser ni resultatet! Naglarna på bilden är ungefär en dag gamla. Japp - de blev matta på ett ögonblick! Håll den nymålade nageln över ångan några skeunder, och vips är den matt! De matta höll även bättre än vad de gjort när jag använt matta topplack. Så jag rekommenderar verkligen det här! En av mina bästa skönhetsupptäckter någonsin!

För jag har tagit studenten...

...fy fan va jag e bra!!
 
Jajemen, igår, den 31 Maj, tog jag studenten! Hade en grym dag med en jäkla massa skratt, bästa vänner och god cider! Fick bara bild med några av gästerna men nästan alla jag ville skulle vara med var med. Tack för en grym student!

RSS 2.0