Blir inte mycket nu & facial buffs

Eftersom jag numera pluggar på heltid, pendlar och samtidigt har två jobb blir det inte mycket på skönhetsfronten. Slänger på mina gamla vanliga foundaton och mascara varje morgon. Dock ska jag snarast köpa ett läppstift från Mac och lite annat kul då jag fick presentkort på Åhlens i födelsedagspresent, så då blir det nog lite inlägg snart. :)

Tänkte att jag sålänge kan visa mina facial buffs från Ecotools. Älskar dessa bambu-scrubbar, har en stor till kroppen också. Man blir jättelen efteråt och det går snabbt! Tips tips!
 
 

Maxfactor 24 h Mascara

Den här mascaran är helt fantastisk. Fransarna blir någon milimeter längre och får en riktigt snygg böj. Och ja - den håller verkligen i 24 timmar! Men det är just det som är problemet...
...den går inte att få bort. Och när behöver man ha en mascara på i 24 timmar egentligen? Har testat alla mina oljor och sminborttagningar men det slutar varje gång med att minst fem ögonfransar ryker. Riktigt synd på en så bra mascara..

Tanglebrush

Tanglebrush är hårborsten som inte sliter på håret. Kostar 100-200 kr på t.ex. lyko.se
 
Har tidigare testat Tangleborstar men aldrig riktigt gillat dom, men nu har jag lärt mig tekniken och är fullkomligt kär! Tappar mycket, mycket mindre hår än med min vanliga hårborste och håret blir silkeslent. Fantastisk borste, absolut värd priset!

ecotools Concealerbrush

En riktigt len och relativt kompakt concealerborste. Detta är alltså en borste för mineralconcealer och rekommenderas användas till torra produkter. Jag kommer använda borsten till min TiKei concealer yellow och eventuellt som en blenderborste till ögonskugga. Kostar 3,99 dollar.

Doftbomb!

Ja - en riktigt god doftbomb. Ldb's duschkräm och lotion i doften peach and mandarin doftar helt fantastiskt och precis lagom starkt!

Två produkter ur Björn Axéns URBAN

Har ju sedan tidiare spraymoussen ur samma serie så i helgen när jag va på Gekås och sprang in i dessa för en tredjedel av priset (!) köpte jag dom såklart direkt.
 
The heat is on är en värmeskyddsspray som ger stadga och volym. Uppelver att den ger  lite samma effekt som en mousse. Håret blir alltså lite hårt och klibbar ihop till volym. Dock går det väldigt lätt att kamma ut detta och håret får nog faktiskt lite mer volym än det skulle fått utan sprayen. Ett mycket bra köp för priset!
 
Lururious glow är dock den riktiga stjärnan! Krämen luktar fantastiskt och ger verkligen håret glans. Testade att applicera i håret när jag skulle ha en stram toffs och babyhåret höll sig borta i flera timmar! Dessutom känns håret supermjukt. Hur bra som hellst!

Grattis på födelsedagen Anneli!

Idag fyller jag 19 år! Fick en klocka i present! Fullkomligt älskar Daniel Wellingtons klockor.. helt galet vackra. Kunde inte bestämma vilket band jag ville ha så fick två att byta mellan. Praktiskt och skönt med lite variation ibland. Så glad över denna!

RSS 2.0