En matt trio

Gud så länge jag letat efter den perfekta matta bruna ögonskuggspaletten.
...Idag gav jag upp och köpte en nästan perfekt från Smashbox. Skulle nog vela ha fler skuggor än tre, men egentligen behöver man faktiskt inte mer än så. Dessutom kan man komplettera med andra skuggor.
 
Färgerna heter Vanilla, Sable och Sumatra. Gillar att de är så vardagliga och att det är en sådan simpel palett.
 
Har sedan tidigare en "gammal" trio från Smashbox, men gillar inte alls pigmentet i den. Dessa nya (de gamla har skruvlock) har tydligen förbättrat sig markant från de gamla! Pigmentet ska vara bättre och de ska vara krämigare och lättare att sudda ut - vilket stämmer. Så nu ger jag den en chans! Här ser ni hur färgerna ser ut på min arm utan primer under. Älskar paletten mer och mer ju mer jag använder den!
Helt okej, eller hur? Kostar 250 kr på t.ex. Kicks och Åhlens

Vinterblek med Clinique

Jag är väldigt blek. Vilket egentligen är väldigt konstigt med tanke på att alla i min familj blir pepparkakor i maj. Jag är fortfarande ett spöke i augusti.
 
Trotts det märkte jag i november någon gång att min sommarfoundation (Clinique Even Better 03 Ivory) var för mörk för mig. Så jag gick till närmsta Åhlens och testade alla Cliniques färger. Visade sig att jag behövde den absolut ljusaste, nummer 24 Alabaster från Superbalanced-serien. Så, den har jag använt hela vintern!
 
Gillar inte Superbalanced-serien lika mycket som Even Better. För det första gillar jag förpackningen mer, då den är lätthanterlig och av plast med en strutöppning. Sen känns det som att Even Better smälter in i huden medans Superbalanced lägger sig ovanpå. Men det kan vara för att jag har så himla torr hy på vintern också.
I vilket fall - en mycket bra foundation på flera sätt! Den täcker vinterrodnad och små finnar, och den sitter hela dagen. Och den matchar min vinterhudton!

Fancy fransy

Jag totalt älskar dessa fransar från Ardell. Har tidigare alltid tänkt att mina egna fransar korta och därför köpt korta lösfransar, men sen fick jag låna dessa av mamma. Är inne på min tredje förpackning nu! Har dom i stort sett varje gång jag går ut och ett par fransar räcker för mig för runt femton användningar. Fäster dom med Duo och dom sitter verkligen hela kvällen, natten och dagen efter. 
 
Älskar dessa! 79 kr på Kicks eller Åhlens.

RSS 2.0