Rengöringsmjölk

Den här beställde jag också från Yves Rocher!
Min gamla från L300 börjar ta slut och jag bestämde mig för att testa en ny. Och jag blev väldigt positivt överraskad! Det känns ungefär som en hudkräm! Huden blir återfuktad samtidigt som sminket försvinner. Man behöver inte skölja av den om man inte har tillgång till vatten, har inte testat det än dock. Men men, tumme upp!

Organic cornflower water

Den här är ju egentligen vad jag suktat efter från Yves Rocher i flera månader. Läst så många bra recentioner, och nu var det min tur!
 
Blev lite besviken när jag testade den till min vanliga mascara. Förväntade mig mirakel och raketer men den fungerade ungefär lika bra som min tidigare sminkborttagning. Min vanliga mascara är alltså inte vattenfast. Men sedan tänkte jag att jag måste göra det ultimata testet innan jag sumpar produkten helt: nämligen om den klarar att ta bort Maxfactor 24 hours mascara. Den som jag stått otaliga timmar och försökt gnugga bort, tappat tiotal fransar över. För jag älskar mascaran, den är underbar.
Men det bästa? Att jag kan använda den nu. För den här sminkborttagningen tog bort den på ett kick!
Vet inte varför den här bilden blev så pixlig när jag la upp den på bloggen?

DAX för en favorit!

Den här Hand & Hudcremen har vi på jobbet och jag skaffade mig en egen. Den är hur grym som hellst. Kostar bara runt tjugolappen men är en av de bästa krämer jag någonsin testat, och jag har testat en hel del! Den luktar inget speciellt och absorberas upp på en halv minut. Även mina torra händer får några timmars lycka efteråt!

Och så premien

När jag först fick den här och luktade på den var det inte direkt glädjetjut. Tyckte den luktade tant. Men sen testade jag den och jag måste väll erkäna att konsistensen är lite väl rinnig för min smak. MEN! Den luktar jättegott på mig! Dofter ändrar ju sig beroende av vem som har på sig den. Den här får mig lukta riktigt nyduschad. Kombinerat med någon mjuk vanilj-doft luktar det riktigt gott.
Så det började som ett nedslag, men slutade som en succé!
 
Förresten är detta ett tidsinställt inlägg och när detta läggs upp sitter jag och svettas under en stoor tenta i skolan. Förhoppningsvis utan att gråta ögonen ur mig. Iih är så nervös!!!!

Organisk duschgel

Vem dör av en lite finare duschgel? Någon? Nä.
Så jag köpte den här också, när jag ändå höll på. Luktar som trä. På ett gott sätt. Tyvärr får flaskan en liten tumme ner då korken är rätt svåröppnad. Har råkat klämma upp den så tvål sprutat ut några gånger. Men produkten inuti gillar jag! Den luktar fräscht och jag känner mig ren!

Platinum Chich

Kunde inte motstå det här underbara lacket. På bilden har jag haft det på i 1,5 vecka (!) och det har inte flagnat bort alls. Dessutom har jag lagt endast ett (!!) lager! Helt sjukt bra! Riktigt nöjd!
Det heter 846 Platinum Chich. Måste köpa Loreals nagellack igen!

Miniparfymtips

Vet att jag inte är ensam om att älska Yves Rochers mini-parfymer. De kommer i flaskor om 20 ml och i några olika dofter. Ville egentligen ha jordgubbsdoften men av någon anledning verkar det vara den enda dom inte säljer via sin hemsida? Så det fick bli hallon istället!
Kostar bara 49 kr, perfekt sätt att skämma bort sig själv en söndag!

Ultra-volume mascara

Den här mascaran fick jag i välkomstpresent från Yves Rocher! Borsten ser ut som en larv, haha!
Vet inte om det blir någon favorit dock. Har snöat in mig på riktigt plastiga borstar med få, grova strån sedan jag var i grundskoleåldern. Den här passar inte riktigt in på det. Skulle väll vara en vanesak i så fall. Annars gillar jag faktiskt själva mascaran! Den klumpade sig inte och tyngde absolut inte ner fransarna. Så gillar du borstar med tunna strån skulle jag kunna tänka mig att det är ett riktigt bra köp!

Color Tattoo

Har länge haft i bakhuvudet att köpa en krämskugga att använda som en slags primer. I veckan slog jag till och köpte Maybelline's Color Tattoo. Min är i färgen 45 Infinite White, och jag har upptäckt att den har fler funktioner än bara som en primer! Skimmret är fantastiskt, och lägger man bara ett tunt lager blir det endast ett ljust skimmer. Därför passar den fint som en highlighter! Funderar på att köpa färgen Pink Gold som jag testade på armen för några dar sedan. Skulle nog funka fint som rouge. Eller varför inte som läppglans?
Oändriga möjligheter, haha. Bra köp i alla fall, kostar 99 kr på t.ex. Lindex och Kicks.

Ett rosa skimmer

Det här läppglanset köpte jag till min mamma i julklapp. Det kommer från LA Girl och är i färgen Seduce. Tycker det var riktigt snyggt, speciellt med det rosa skimmret i vissa ljus!

RSS 2.0