Bästa nagellacken

747 Oasis, 746 Silk road, 630 Sweet violet, 635 sugar rose, 115 water rose, 114 Arctic rose, 112 Sublime lily, 605 Matte top coat, 651 Silver sparkles, 652 Gold sparkles, 653 Mellow yellow
 
När det gäller färgat nagellack, alltså inte vårdande eller top/baslack eller liknande, är Isadora det bästa märket. Flaskorna är precis lagom stora, 6 ml. Man använder inte mer än så! Efter det tröttnar man på färgen och så får den bara stå där och torka.
Visst, det finns många andra märken som har 6 ml-flaskor, men inget märke har så många roliga färger!  Dessutom är flaskan lätt att hantera. Korken är lång, vilket gör att det är lätt att måla rakt och exakt. Att den har kanter och inte är rund är också ett plus ifall man har mycket kladd på halsen på flaskan.
 
På tal om det - ta hand om dina lack! Efter varje användning borde man torka av halsen med lite papper. Jag har börjat göra de nu de senaste och de håller mycket längre! Här är en gammal flaska då jag inte gjorde det och en ny - se skillnaden!
Ett tips är att förvara dom stående också. Då rinner det inte ut i halsen.
 
Men kör på och shoppa i Isadoras oändliga färgdjungel nu! Och ta hand om flaskorna ;)
 
Förresten - köp inte deras matte top coat som är med på bilden där uppe. Det funkar inte över andra topplack! Kör på att köpa färg, men top/baslack från andra märken. Dom kan ju dessutom ha i lite större flaskor då man använder det mer!

Kommentarer
Postat av: Dzana

Kliniskt testade med!

2013-01-09 @ 11:09:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0